Tapahtumat ja vapaa-aika

piirretty hahmo iloisella ilmeella

Yhdistyksemme järjestää edunvalvonnan lisäksi vapaa-ajan toimintaa jäsenille. Vapaa-ajan toiminnasta tiedotetaan jäsenlehti ESTERISSÄ sekä näillä verkkosivuilla.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Tapahtumia jäsenille!

Tapahtumatuki

Jäsenemme voivat hakea tänä vuonna ostamastaan yhdestä festarilipusta tai konserttilipusta yhdistykseltä 30€ tuen esittämällä ostostaan kuitin marraskuun 2021 aikana. Tuki haetaan lähettämällä kuva henkilökohtaisesta lipusta ja kuitista tai sähköisestä  kuitista sähköpostitse osoitteeseen 869vapaaaika@gmail.com marraskuussa.

Laita viestiin: nimesi, jäsennumerosi ja tilinumerosi.

Tuet maksetaan jäsenille joulukuussa.

Nuija teitokoneen näppiksellä

Yhdistyksen syyskokous  perjantaina 19.11.2021 klo 18:00 alkaen

Espoon VPK:n juhlasalissa osoitteessa: Itäinen Jokitie 1, 02770 Espoo

Kokouksen esityslista ja liitteet nähtävillä verkkosivuilla kaksi viikkoa ennen kokousta.

Yhdistyksen pikkujoulut perjantaina19.11. 2021, heti syyskokouksen jälkeen klo 19.30.

Espoon VPK:n juhlasalissa osoitteessa: Itäinen Jokitie 1, 02770 Espoo

Ohjelmassa mm. hyvää ruokaa, juomaa ja musiikkia.

Ilmoittautumiset sähköpostilla:
Osoitteeseen 869vapaaaika@gmail.com torstaina11.11. mennessä. Ilmoita samalla myös mahdolliset allergiat.

Pikkujouluihin voi osallistua myös avec, mutta he eivät voi osallistua syyskokoukseen.

Jäsenelle osallistuminen on maksuton.

Avecilta perimme 20€ maksun, joka maksetaan yhdistyksen tilille FI16 8146 9710 2005 35 tiistaina 16.11. mennessä. Kirjoita viestikenttään oma nimi / pikkujoulut.

Varaudu esittämään koronapassi!

Joulukuusi